13.6.15

La Cursa Bombers’2015

No se sap ben bé perquè han canviat la data de la Cursa de Bombers i l'han fet nocturna. Es diu que volien conquerir un tipus de mercat nou (els corredors som mercaderia ???): el de nois i noies que volen gresca. I per això, desprès de la cursa hi havia una festa a l'arribada.

Com sigui, la gent no és tonta. Van pujar el preu de 17 euros a 20 (i si volies que et duguessin la bossa a l’arribada 3 euros més) i la van córrer 7.000 menys que l’any passat.

Mai havia llegit tantes crítiques a Facebook i a Twitter contra una cursa com avui. Una minúscula mostra:

-“Endarrerir la data va ser un error, pujar el preu un altre, fer-la nocturna un altre, carregar-se la homologació un altre.....tot ha sigut un desastre!!”

-“Molt malament la organització amb una ratonera final y un embut molt perillós...Un desastre Miquel , crec que l' any que ve hi anirà menys gent i m'incloc.

-“Amb el canvi de data, el canvi d'hora, el canvi de circuit (no homologat per cert, quan tenien els millors 10km del món possiblement) i el canvi de preu s'han carregat ells solets una cursa que havia arribat a ser referència europea dels 10 Km.” 


-"Miquel, et garanteixo que l'any vinent no ens veuen, la meva dona 7 minuts per fer els ultims 200 mts, meta totalment colapsada,, i des de la meta fins el avituallament final a uns 300 mts, vergonyós !!!

-“Totalment d'acord amb les queixes. Un desastre... La web d'inscripció era un atemptat al sentit comú. La gent de màrqueting de Nike ens prenen per xais abans d'entrar a l'escorxador. No compraré mes productes Nike. Pagar 3 euros perquè et portin la bossa al final...i que marxin 1 hora abans de començar...es de ser inútils”

Per un costat me n’alegro perquè està molt clar que alguns organitzadors es volen aprofitar del que s'anomena el boom del córrer. Un boom que ja fa un parell d’anys que s’esmorteeix i els baixa la participació. Alguna cosa hauran de fer. Sobre tot amb els preus. No és lògic que, en un moment com l'actual en que no hi ha inflació, alguns, com els de la NIke, augmentin el preu dels dorsals com ho han fet. A mi em sap una mica de greu perquè m'agrada que hi hagi creixement en el córrer, però els hi està bé. Ah! I pel precedent que podia suposar per a les curses que no tenen un circuit circular el cobrar per dur la roba a l'arribada, també va bé la davallada. És un senyal d'alerta per als aprofitats.


Miquel Pucurull
13/6/2015

1 comentari:

  1. Anònim14.6.15

    Organització un desastre. Tap de 3 minuts per creuar la meta. Primera i darrera cursa de bombers.

    ResponElimina