30.7.16

Preus de les inscripcions curses a Ciudad Real

Malgrat que la qüestió dels elevats preus de les inscripcions de les curses a casa nostra és un tema molt conegut, no em vull estar de fer esment a que hi ha altres llocs de l'Estat on, en comparació, són extremadament econòmics. És el cas de les curses de Ciudad Real.

Mentre a Barcelona una cursa de 10 km com la Jean Bouin costa 20 euros (17 si tens xip groc), qualsevol cursa de la mateixa distància a Ciudad Real els hi costa entre 11 i 13 euros.

I mentre una mitja marató a Barcelona costa  28 euros (24,95 si tens xip) i passat 12.000 inscrits, 32,50 (29, 50 si tens xip groc) a Ciudad Real costa 14 euros.




Alguns organitzadors podran dir el que vulguin, però el que és evident és que, com a conseqüència dels augments d’un any a l’altre -sense parangó amb el que pugen altres coses- els preus dels dorsals són extremadament cars comparats amb els de les que se celebren en altres indrets.

Veure aquest quadre de sota (clicar damunt per ampliar-lo), testimoni que les diferències són abismals, no pot per menys que fer-me emprenyar.