28.8.13

Preus de les inscripcions aquí i a fora

No són únicament les autopistes de Catalunya les que són més cares de tot l’Estat. També ho són els dorsals de les curses.

Malgrat que la qüestió dels elevats preus de les inscripcions és un tema molt conegut, no em vull estar de fer esment als d’altres llocs de l’Estat que m’he trobat a la xarxa, en aquest cas amb curses de la comunitat de Ciudad Real.

Mentre a nosaltres una cursa de 5 km com la Sant Silvestre de Terrassa ens costa 16 euros (14 si tens xip groc), la inscripció a una mitja marató a Ciudad Real els hi costa 12 o 14 euros

Alguns organitzadors de curses de pagament de casa nostra podran dir el que vulguin, però el que és evident és que, com a conseqüència dels augments d’un any a l’altre -sense parangó amb el que pugen altres coses- els preus dels dorsals són extremadament cars comparats amb els de les que se celebren en altres indrets. On se suposa que també donen aigua als avituallaments i samarreta a l’arribada.

Veure aquest quadre de sota (clicar damunt per ampliar-lo), testimoni que les diferències són abismals, no pot per menys que fer-me emprenyar

                                                        ----o----
Miquel Pucurull
28/08/2013