20.4.22

Km 30 al 31 de la marató de Bcn'2022

N'haurem fet ja trenta,! Dit d’aquesta manera semblarà que ja hem fet el més difícil. Però, no. Fins i tot els més inexperts saben, perquè els ho han dit cent mil vegades, que la marató comença a partir del 30...o del 32 sí voleu. És a dir que el que hem fet fins ara és un escalfament llarg.

Barack Obama
Que ningú dels que avui fan la marató per primera vegada -que em sembla que són una bona colla- no s’espanti. Ara, a partir d’ara, és el moment en el qual l’entrenament que hem fet, i la il•lusió que ens suposa acabar una prova mítica com aquesta, ens ajudarà. Potser ho passarem fotut, però -deixeu-me ser recorrent- com deia en Barack Obama: “Yes, we can”.

En arribar al carrer Josep Pla ens trobarem amb el Centre Comercial Diagonal Mar, on, a la cantonada hi ha cada any un conjunt fent música per animar-nos. Enguany, per cert, i pel que se sap, hi haurà el doble de punts d’animació que altres anys al llarg del recorregut, una cosa que és molt d’agrair...especialment a partir d’ara. 

I una mica més avall, poc abans d'arribar a la Plaça de Llevant per finalitzar el trajecte que hem fet amunt i avall de la Diagonal, més joia: el senyal del km 31.